Dita e Tokës

Edhe Komuna e Vrapçishtit i bashkohet ditës së Tokës.
22 Prilli njihet si Dita Ndërkombëtare e Tokës. Për shënimin e kësaj dite nxënësit e shkollave të Komunës së Vrapçishitit në bashkëpunim me këtë Komunë organizuan pastrimin e ambientit. Me këtë, nxënësit duan të percjellin mesazh për vetëdijësim të banorëve për mbajtjen e pastërtisë gjë e cila ndikon në shëndetin dhe mrëqënien e gjeneratave të ardhëshme.