KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Hapet çerdhja për fëmijë në fshatin Vrapçisht

508

Në solemnitetin e organizuar nga ana e drejtoreshës së çerdhes znj.Nevrie Dalipi morën pjesë Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani, këshilltarët e komunës, përfaqësues të muftinisë së Gostivarit bashkë me imamët e fshatrave të komunës, përfaqësues të Qendrës për menaxhim me kriza, përfaqësues të Qendrës për shpëtim, drejtorët e shkollave fillore dhe asaj të mesmes,administrata komunale,nxënës,prind e të tjerë.

Në fjalimin e mbajtur nga ana e Kryetarit të Komunës, z.Isen Shabani, ai potencoi se ky është një hap i madh për qytetarët e komunës dhe se planifikohen që në të ardhmen të ketë edhe çerdhe tjera nëpër fshatrat e komunës.
Pas fjalimit të Kryetarit të Komunës, nxënësit e shkollës fillore të fshatit Vrapçisht performuan një shfaqje me vallëzim dhe këngë, në të tre gjuhët dhe ate gjuhë shqipe, maqedone dhe turke.

Po ashtu drejtoresha e çerdhes kishte organizuar edhe një koktej rasti për të gjithë të ftuarit, dhe në fund u bë prerja e shiritit nga ana e z. Isen Shabani që në mënyrë zyrtare e shpalli çerdhen të hapur.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë