Hapja solemne e Pallatit të Kulturës “Shota”

Me praninë e Kryetarit te Komunës z. Isen Shabanit dhe Ministrit të Kultures z. Hysni Ismaili, sot u bë hapja solemne e Pallatit të Kulturës “Shota” në Negotinë.

Në fjalimin e tij, kryetari Shabani theksoi se ky është një ndër bashkëpunimet e shumta që do të bëhen me Ministrinë e Kulturës dhe për këtë e falenderoi Ministrin Ismaili.

Pas riparimit dhe rindërtimit thelbësor të këtij objekti, sot u arrit që ky pallat kulture të vihet në funksion të të gjithë banorëve.

 
Investimi u bë me mbeshtetje të Ministrisë së Kulturës dhe Komunës së Vrapçishtit.

%MCEPASTEBIN%