KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

INFORMIM

100

Të nderuar,

Ju informojmë se sotë (28.10.2022 vit) filloi realizimi i projektit “Punë ndërtimore për stabilizim të rrëshqitjeve të dheut në fshatrat Senakos dhe Llomnicë në Komunën e Vrapçishtit“ (LOT 1).

 

Këto aktivitete do të realizohen në kuadër të projektit “Përmirësimi i rrezistencës ndaj vërshimeve në regjionin e Pollogut” financuar nga Qeveria Zvicrane, ndërsa do të implementohet nga Programa për zhvillim e Kombeve të Bashkuara (UNDP)  dhe Ministria e ambijentit jetësorë dhe planifikimit hapsinorë në R.e Maqedonisë së Veriut.

 

Si realizues i punëve është përzgjedhur operatori “NET-INVEST GRUP” f.Sllatinë ndërsa si mbykëqirës do të jetë “INVESTING RADOVISH”.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë