KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Investimet kapitale nga ana e Komunës këtë radhë i takojnë kulturës

166

Investimet kapitale nga ana e Komunës këtë radhë i takojnë kulturës.
Komuna e Vrapçishtit vazhdon më punën intenzive në investime kapitale për të gjithë banorët e komunës. Këtë radhë është nënshkruar kontratë në interes kulturor, kontratë e cila parasheh rikonstruktimin e Pallatit të Kulturës “Shota” në f. Negotinë. Kjo kontratë u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z. Isen Shabani dhe Ministri i Kulturës z. Hysni Ismaili. Kontrata përfshin vlerën e 18.418.524,00 Denarëve dhe e njejta pritet të fillojnë nga fundi i muajit të ardhshëm. Komuna së bashku me Ministrinë e Kulturës do të aktivizohen që ky objekt të jetë plotësisht në funksion dhe me kushte moderne.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë