KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Sot u vendos që në fshatin Dobridoll të ndërtohet salla e sportit

253

Komuna e Vrapçishtit investimet i përqendron gjithmonë në sferën e arsimit dhe zhvillimit në aspekt të përgjithshëm. Duke u munduar të përfshijë çdo vendbanim me ndërtime kapitale dhe frytdhënëse, sot u vendos që në fshatin Dobridoll të ndërtohet salla e sportit, e cila do të jetë në kuadër të shkollës fillore të këtij fshati.
Kërkesa e parashtruar nga Komuna e Vrapçishtit ndaj Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës sot u miratua dhe u vendos që punimet për këtë sallë të fillojnë në Tetor të këtij viti.
Marëveshja u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z. Isen Shabani, Drejtori i Sh.F.K z. Bujamin Emini dhe Ministri i Arsimit dhe Shkencës z. Arbër Ademi.
Kjo sallë pritet të përfundojë në afat sa më të shkurtër kohor dhe do të jetë në shërbim të të gjithë banorëve.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë