KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Shtabi Lokal për Menaxhim me Kriza

171

Sot në hapësirat e Komunës së Vrapçishtit, me iniciativë të Kryetarit të Komunës, u mlodh Shtabi Lokal për menaxhim me kriza në përbërje të:
1. Isen Shabani – Kryetar i Komunës së Vrapçishtit – Kyetari I shtabit
2. Emir Durmishi – Kryetar i Këshillit Komunal – anëtar
3. Ibrahim Mamuti – anëtar
4. Habil Idrizi – Komandant i Stacionit Policor – anëtar
5. Muhamedali Hajredini – Mjek I medicinës IPSH ‘’ES MEDIKA’’ – anëtar
6. Ersin Sulejmani – qendra për menaxhim me kriza
7. Amir Bexheti – Drejtor NPK Vrapçisht – anëtar;
Në mbledhje ishin pjesëmarës dhe të gjithë Kryetarët e Bashkësive Lokale të vendbanimeve në Komunën e Vrapçishtit.
Në këtë mbledhje u vendos që:
1. Të respektohen të gjitha rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetsisë
2. Të shmanget grumbullimi I njerëzve dhe fëmijëve në grupe
3. Personat të cilët vijnë nga zonat e rrezikuara të vizitojnë mjekët amë dhe vetëvetiu të qëndrojnë 14 ditë në vetëizolim, të shmangin të gjitha vizitat
4. Të bëhet dezinfektimi I të gjitha objektve afariste
5. Pas orarit të punës të mjekëve amë do të ketë kudjestari 24 orë nga IPSH ‘’ES MEDICA’’ –f. Gradec, ku mund të kontaktoni Dr. Muhamedali Hajredini – tel 072-246-666
6. Do të bëhet dezinfektimi i objekteve komunale.

Me respekt Komuna e Vrapçishtit!!

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë