KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Kryetarët e Komunave të rajonit të Pollogut mbajnë takim në Komunën e Vrapçishtit në lidhje me problematikën e mbeturinave

244

Përfundoi takimi i kryetarëve të komunave të rajonit të Pollogut.
Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani ishte nikoqir i takimit të krerëve të komunave të rajonit të Pollogut, ku në po të njejtin takim morën pjesë edhe përfaqësues nga kabineti i kryeministrit të Republikës së Maqedonisë, Qendrës për zhvillim të rajonit të Pollogut dhe kryeshefi i Policisë z.Amir Dalipi.
Si temë kryesore e këtij takimi ishte problemi i mbeturinave dhe deponisë Rusino, problem i cili tanimë e sa kohë është një ndër problemet kryesore për banorët e rajonit të Pollogut.
Gjatë takimit u bisedua edhe për problematika të tjera, ku Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani shfaqi shqetësimet e veta edhe për problematikën që banorët shpesh herë ankohen në lidhje me qentë endacak, ku si temë do të bisedohet edhe në takimet e tjera të cilat do të organizohen në vazhdim.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë