KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

Ndryshimi vazhdon…

280

Në Komunën e Vrapçishtit u bë instalimi i sistemit fotovoltaik, projekt ky i financuar nga Bashkimi Evropian në kordinim me Bankën Botërore, Ministrin e Financave dhe në bashkëpunim me Komunën e Vrapçishtit.

Aplikimi në Ministrinë e Financave për sistemet fotovoltaike dhe fitimi i projektit në fjalë, tregon se komuna jonë investon në efikasitet energjetik dhe shfrytëzimin e resurseve natyrore duke e zvogëluar shumën për harxhime elektrike. Vlen të theksohet se ne si komunë do të vazhdojmë të investojmë edhe në objekte tjera publike që I përkasin komunës.

Ky investim (instalimi i paneleve diellore) është realizuar në këto objekte:

 

-Shkolla fillore “Mehmet Deralla” – Gradec

 

-Shkolla fillore “Vrapçisht” – Vrapçisht

 

-Objekti I Komunës së Vrapçishtit

 

 

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë