KOMUNA VRAPÇISHTIT
Komuna e Vrapçishtit gjendet në mes të qytetit të Tetovës dhe Gostivarit, në luginën e malit Sharr, në pjesën Veri-Perëndimore të Republikes së Maqedonisë së Veriut.

S H Q Y R T I M P U B L I K – Ј А В Н А Р А С П Р А В А

339

 

 

O R G A N I Z O N   S H Q Y R T I M   P U B L I K

О Р Г А Н И З И Р А 

 

 

PROJEKTI: “FILTERSTACIONI PËR UJË TË PIJSHËM PËR RRJETIN LOKAL TË  UJËSJELLËSIT TË F.NEGOTINË” , DHE

: “FILTERSTACIONI PËR UJË TË PIJSHËM PËR RRJETIN LOKAL TË  UJËSJELLËSIT TË F.DOBËRDOLL DHE TOPLICË”.

ПРОЕКТОТ: „ ФИЛТЕР СТАНИЦА ЗА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ НА ЛОКАЛНИОТ ВОДОВОД ЗА СЕЛО НЕГОТИНО„  И

ФИЛТЕР СТАНИЦА ЗА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ НА ЛОКАЛНИОТ ВОДОВОД ЗА СЕЛО ДОБРИДОЛ И ТОПЛИЦE.

 

            Thirren të gjithë qytetarët e fshatrave Negotinë.Dobërdoll dhe Toplicë që të mаrin pjesë në shqyrtimin publik për Proјеktin e MSIP2  01/2016 të parapara në komponentë A-Investime Komunale në kuadër të shpërndarjes të huave për komunat me qëllim të përmirësimit të shërbimeve komunale.

Shqyrtimi publik do të mbahet më 13.02.2019 në ora 13:00 në f.Dobërdoll të Salla e madhe e NPK Vrapçisht .

            Се покануваат граѓаните од селаата Неготино, Добридол и Топлице да заземаат учество на јавната расправа за проектот на МСИП2 01/2016  предвидени во компонента А-Општински инвестиции, во рамка на доделување на под-заеми за општините со цел на подобрување на општинските услуги.

 

Јавната расправа ќе се одржи на 13.02.2019 во 13:00 часот во село Добридол во големата сала на ЈКП Врапчиште.

 

KOMUNA E VRAPÇISHTIT

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, regjistrohuni tani.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por mund të zgjedhni nëse dëshironi. I pranoj Lexo më shumë